Kooperační platforma VTP Milovice

na veletrhu Equip Auto 2013

Kooperační platforma VTP Milovice se představila na veletrhu Equip Auto 2013, konaného v Paříži ve dnech 16.-20.10.2013, kde prezentoval své možnosti včetně nově budovaného výzkumného centra v Milovicích.

Equip Auto je mezinárodní veletrh, který se koná jednou za 2 roky a je zaměřený zejména na díly a vybavení pro všechny typy vozidel.

Hlavním cílem naší účasti na veletrhu bylo získat kontakty na nové partnery, klienty z řad inovačních firem a potenciální dodavatele nových technologií a rozšířit tak povědomí o vědecko-technickém parku a možnostech, které nabízí (spolupráce na nových inovačních projektech, pronájem technologií a prostor, transfer inovativních technologií a know-how). Měli jsme možnost představit své aktivity zástupcům zahraničních, nadnárodních ale i řady českých firem, které zaujali možnosti a vize VTP Milovice

„Účast na veletrhu považuji za prospěšnou z hlediska rozšíření povědomí o aktivitách a možnostech VTP Milovice a navázání nových kontaktů, které by mohlo vést i k další budoucí mezinárodní spolupráci. K našemu stánku zavítalo vícero firem a organizací, které projevily zájem o spolupráci, nabídku služby VTP, společný výzkum či jen vyměnit zkušenosti z oboru. Velice nás taky potěšila přítomnost paní velvyslankyně, která zavítala do našeho stánku a projevila zájem o náš projekt“ hodnotí veletrh ředitel VTP Milovice, Ondřej Štefan.

15.12.2013

V Ostravě se ve dnech 12. - 14. 12. 2013 uskutečnil první ročník setkání startup projektů pod názvem FUNTEC Startup Camp - vyvrcholení třetího ročníku technologické soutěže Technology Cup zaměřené hlavně na studenty technických škol.

23.7.2013 - Vzdělávejte se s námi!

Chcete se vzdělávat? Získávat zkušenosti a dovednosti? Více informací zde.

3.7.2013 - Vzdělávací kurz: Pedagogické minimum

Potřebujete si rozšířit obzory? Máte chuť zkusit něco nového? Připravili jsme si pro Vás vzdělávací kurz Pedagogického minima. Pedagogické minimum je určeno pro odborníky v praxi, kteří by měli předávat své zkušenosti a znalosti novým kolegům, nebo studentům. Tento kurz vede PhDr. Soňa Svobodová, známá a zkušená lektorka. Kurz bude v pěti osmihodinových blocích. Kapacita je omezená, pokud máte chuť se vzdělávat, neváhejte nás kontaktovat. První kurz se uskuteční 22. – 23. 8. 2013.

11.6.2013 - Partnerský vědeckotechnický park VTP Vysočina vybírá názvy budov

Nově vznikající technologický park v Jihlavě VTP Vysočina vybírá názvy budov a připravil soutěž pro širokou veřejnost. Návrh, který dostane v internetové soutěži nejvíce hlasů, stejně jako jeden z hlasujících obdrží atraktivní cenu. Technologický park bude otevřen a jeho provoz spuštěn v roce 2014. Soutěž najdete zde

7.6.2013 - Hledáte šikovné studenty? Chcete si vychovávat své zaměstnance? Máme pro Vás řešení...

Pokud hledáte nové zaměstnance a potřebujete poradit, nebo hledáte někoho, koho si můžete vychovat, máme pro Vás radu. V rámci projektu KP Milovice můžete získat studenty na stáže. My Vám je pomůžeme vybrat, pomůžeme s administrací a Vy si vyberete toho, koho budete potřebovat. Začít můžete hned...